Så rätt, så rätt

21 Sep

Äntligen har jag landat i beslutet att ställa in helgen. Det var verkligen helt rätt. Jag har även delegerat uppgiften att åka på fotbollssammandrag i morgon till sonens kompis familj. Det är så skönt att man kan hjälpa varandra på det sättet.

Jag skrattar lite åt mig själv, för vad är det första som åker fram i tider som dessa? Då, när jag behöver vara i stunden och vila hjärnan. Handarbete av endera slaget, såklart. Idag broderar jag en fågel efter inspiration från ett klipp på youtube som jag säkert borde länka till nu, men det orkar jag inte. Det blir bara ett erkännande att det inte är min egen design.

image

        En väldigt söt fågel. Tycker jag.

Annonser

2 svar to “Så rätt, så rätt”

  1. postdbt 22 september, 2013 den 6:26 e m #

    Jag känner igen det där velandet, tänk om jag hade orkat ändå osv. Och lugnet varje gång jag inser att det var rätt beslut att dra i bromsen. Vad skönt att du landade där och fick en helg med återhämtning.

    • Livea och livet 22 september, 2013 den 6:46 e m #

      Ja, det blev verkligen en lugn helg med återhämtning. Tröttheten kom idag, det är alltid ett bra tecken på att nedvarvningen är klar och återhämtningen kan börja. Men trist ändå att missa en finfest så där, när man man har chansen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: