En lyckad födelsedag

8 Aug

Sonen är nöjd, väldigt nöjd, med sin 9-årsdag. Skönt. Efter de senaste dagarnas tråkiga stämning i huset blev det en dag utan bråk, den tiden vi sågs före och efter jobben och fritids. Uppvaktning på morgonen, våfflor till middag och glass till efterätt (tur att det bara är födelsedag en gång om året).

Det gjorde inget att presenten bara vara en bild på bilen som inte hade kommit. Hobbex skötte i alla fall sin sak så senare under dagen kunde vi åka och hämta ut den från vårt postutlämningsställe. Efter nästan två timmars laddning kunde sonen provköra den. Maxhastigheten visade sig vara 36 km/h så det blev minst sagt succé. Han var väldigt glad.

Nu har jag säckat ihop i soffan, efter födelsedagsfirandet och min första dag på jobbet, och lyssnar till konserten från övervåningen. Min pojke kan inte låta bli att sjunga med av hjärtans lust när han lyssnar på musik i lurar. Egentligen borde han sova nu men, äh, han får hållas. Snart nog lär han däcka. Det är ju ändå hans födelsedag.

Min syster mår bättre och har kommit hem från sjukhuset igen. Svärmor har diagnosticerats och ska hjärtopereras i morgon. En rutinoperation tydligen och hon bör må mycket bättre eftreråt än hon gör nu.

Det blev en annan, bättre dag.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: