Jobba, sova. Samma lika..

8 Apr

Jobbade mina timmar, hämtade dottern på fritids, sen hem för att avlösa vabbande maken. Feberyrande sonen bad hjärtskärande, som om det gällde livet, att jag skulle sitta med honom och samtidigt som han flöt tillbaka in i 40-gradersfeberdimman igen så somnade såklart jag. Tvärsomnade. Så där utslaget. Vaknade inte förrän två timmar senare.

Den är skön ändå, den där känslan. När jag sovit på en eftermiddag och vaknat till igen, helt. Då känner jag mig fullständigt pigg ett tag. Härligt!

Jag påminns också då om ett liv innan den här utmattningen och innan min sköldkörtel började konstra. Då kunde jag vara pigg och alert en hel dag. Det är bra att påminnas om det, att inte tappa perspektivet. Man glömmer så lätt, vänjer sig vid hur det är nu och så blir det normalt.

Jag vill inte att det här ska bli normalt. Jag vill komma tillbaka till det som var förut, för länge sen. Då, när jag jobbade heltid och det funkade.

Frågan är mest när det var det funkade.

Annonser

Ett svar to “Jobba, sova. Samma lika..”

  1. Malin 9 april, 2013 den 8:34 f m #

    Visst är det märkligt hur man anpassar sej till den nya situationen!?! På ett sätt är det ju bra – för annars skulle det bli för tufft tror jag i alla fall, men på ett annat sätt är det skrämmande! Men hoppet finns alltid kvar någonstans och det får vi hänga oss fast vid!!!

    Kram!!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: